Veilig bestellen

Liyo tuinmeubelen kan u veilig, eenvoudig en snel bestellen via onze website. U kan ook onze winkel bezoeken waar onze producten kan bezichtigen: Natiënlaan 291, 8300 Knokke. Verder maken wij gebruik van een beveiligde online winkelomgeving.

Productvoorraad

Onze tuinmeubelen die u op de webshop kan vinden, zijn op voorraad en direct leverbaar uit ons magazijn. Bent u op zoek naar een specifiek artikel die niet op onze webshop staat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Onze outdoorspecialisten helpen u graag verder met advies op maat.

Betaling

De bestelling van uw tuinmeubelen kan u veilig afronden door de betalingsmethode 'Mollie' te selecteren. Daarna kan u met 'Bancontact' betalen.

Leveren of afhalen

U kan uw bestelling af halen in ons magazijn op het adres: Fort Sint Donaas 2, 8340 Lapscheure, maar u kan deze ook laten leveren bij u thuis door onze eigen leveringsdienst. Bij levering wordt u gecontacteerd door onze logistiek om concreet een afspraak te maken wanneer dit voor u past. Levering mag u verwachten tussen 7 - 10 werkdagen in België

24 u service door onze eigen leverdienst

Liyo (by Meubili) staat garant voor een allround kwalitatieve service, ook in de dienst na verkoop.

Van de telefonische afspraak, de controle van de bestellingen in het centraal magazijn, het inladen van de goederen in de vrachtwagens tot de uiteindelijke aflevering bij de klant. Elke schakel gebeurt intern door een vriendelijk en gemotiveerd team van medewerkers.

Verzendkosten

Verzending van onze producten is gratis. Enkel voor de onderhoudsproducten wordt een verzendingskost van 5 euro bijgerekend.

Leveringstermijn

Hou (zeker in lente- en zomerseizoen door de drukte) rekening met een leveringstermijn van 7 tot 14 werkdagen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk uw tuinmeubelen bij u op uw terras te laten schitteren.

Retourneren en ruilen

Indien u niet tevreden bent, dient u 24 uur na levering contact op te nemen met Michel: michel@meubili.be. We kijken samen naar een oplossing en nemen de goederen terug indien ze niet aan uw verwachtingen voldoen.

Garantie

Liyo (by Meubili) biedt 2 jaar garantie op fabricage- en/of constructiefouten op het volledige assortiment.

De garantie is geldig op voorwaarde dat de goederen op een correcte, normale wijze behandeld werden. De garantie geldt dus niet voor normale slijtage of beschadiging veroorzaakt door onachtzaam gebruik, verkeerde montage, ongelukken, het niet of verkeerd onderhoud van het meubel en dergelijke.

Onze dienst na verkoop is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u op het nummer 050 60 40 14 of mail naar: karen@meubili.be.

Montage

Binnen de Benelux en Frankrijk wordt uw tuinset door onze eigen leveringsdienst netjes afgeleverd, uitgepakt en zelfs helemaal gemonteerd op uw terras of in uw tuin geplaatst.

Advies op maat

Bent u aan het twijfelen of had u graag meer persoonlijk advies gehad? Geen probleem! Onze outdoorspecialisten staan voor u klaar om samen met u uw perfecte tuinmeubelen te vinden. Bel naar: 050 630 625 of mail naar isabelle@meubili.be of annick@meubili.be.

Nog vragen?

Vragen in verband met ons aanbod of onze verschillende collecties? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info