LIYO LILO DETAIL 03 HR 2x

Tuinmeubelen in textilene/batyline

Tuinmeubelen in deze materie vragen een eenvoudig onderhoud. Een geregelde reiniging met Meubili Textilene Cleaner volstaat om de meubelen zo goed als nieuw te houden.

LIYO LILO DETAIL 04 HR 2x

Tuinmeubelen in roestvrij staal en aluminium

Meubelen in roestvrij staal en aluminium hebben een grotere aantrekkingskracht op vuil en stof, en vragen daarom geregeld om een ‘poetsdoek’ zodat het gelakt aluminium en het roestvrij staal mooi glanzend blijft. Een geschikt product hiervoor is Meubili Alu/Inox Cleaner.

161 A8418

Tuinmeubelen in teakhout

Teakhout bevat van nature een hoog oliegehalte waardoor het uitermate bestand is tegen allerlei weersomstandigheden en dus bijzonder geschikt is voor buitenmeubelen. Teakhouten meubelen vereisen geen speciaal onderhoud. We adviseren om teakmeubelen die dag in dag uit buiten staan eenmaal per jaar te reinigen met een Meubili Teakhout Cleaner, om mos, groenaanslag en andere onzuiverheden te verwijderen. Steeds afspoelen met proper water, en in geen geval een hogedrukreiniger gebruiken!

Om de teakhouten meubelen te beschermen tegen vlekken van voeding en drank, is het raadzaam om deze te behandelen met een Meubili Teakhout Protector. Op die manier wordt het hout vuil- en waterafstotend.

Teakhouten meubelen die buiten staan zullen na verloop van tijd verweren, en de oorspronkelijk bruine kleur zal geleidelijk evolueren naar een zilvergrijze patine. Deze vergrijzing is normaal en doet helemaal geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout, noch van het meubel. Om de goudbruine kleur van teakmeubelen te behouden moeten deze regelmatig behandeld worden met Teak Sealer. Teak Sealer voorkomt de verdere vergrijzing van teakhout.

Teak Renewer is een oplossing om vergrijsde meubelen terug een bruine kleur te geven.

Alle onderhoudsproducten met bijhorende gebruiksaanwijzing zijn verkrijgbaar bij Meubili.

Nog vragen?

Vragen in verband met ons aanbod of onze verschillende collecties? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info