Garantie

Meubili biedt 2 jaar garantie op fabricage- en/of constructiefouten op alle merken van het volledige assortiment.

De garantie is geldig op voorwaarde dat de goederen op een correcte, normale wijze behandeld werden. De garantie geldt dus niet voor normale slijtage of beschadiging veroorzaakt door onachtzaam gebruik, verkeerde montage, ongelukken, het niet of verkeerd onderhoud van het meubel en dergelijke.

Dienst na verkoop

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u.

Wilt u liever per e-mail contact met ons opnemen?

Levering en plaatsing

24u service door onze eigen leverdienst

Meubili staat garant voor een allround kwalitatieve service, ook in de dienst na verkoop.

Van de telefonische afspraak, de controle van de bestellingen in het centraal magazijn, het inladen van de goederen in de vrachtwagens tot de uiteindelijke aflevering bij de klant thuis, elke schakel gebeurt intern door een vriendelijk en gemotiveerd team van medewerkers.

Voor jou gaan we ‘the extra mile‘

Binnen de Benelux en Frankrijk wordt uw tuinset door onze eigen leveringsdienst netjes afgeleverd, uitgepakt en zelfs helemaal gemonteerd op uw terras of in uw tuin geplaatst.

Woont u aan de Côte d’Azur, heeft u een vakantiewoning op de Balearen of zelfs een buitenverblijf downunder in het verre Australië? No worries. Meubili zorgt voor een vlekkeloze levering aan het andere eind van de wereld. Zo geniet u ook op een verre bestemming van onze onberispelijke service.

Onderhoud

Tuinmeubelen in textilene/batyline

Tuinmeubelen in deze materie vragen een eenvoudig onderhoud. Een geregelde reiniging met Meubili Textilene Cleaner volstaat om de meubelen zo goed als nieuw te houden.

Tuinmeubelen in roestvrij staal en aluminium

Meubelen in roestvrij staal en aluminium hebben een grotere aantrekkingskracht op vuil en stof, en vragen daarom geregeld om een ‘poetsdoek’ zodat het gelakt aluminium en het roestvrij staal mooi glanzend blijft. Een geschikt product hiervoor is Meubili Alu/Inox Cleaner.

Tuinmeubelen in teakhout

Teakhout bevat van nature een hoog oliegehalte waardoor het uitermate bestand is tegen allerlei weersomstandigheden en dus bijzonder geschikt is voor buitenmeubelen. Teakhouten meubelen vereisen geen speciaal onderhoud. We adviseren om teakmeubelen die dag in dag uit buiten staan eenmaal per jaar te reinigen met een Meubili Teakhout Cleaner, om mos, groenaanslag en andere onzuiverheden te verwijderen. Steeds afspoelen met proper water, en in geen geval een hogedrukreiniger gebruiken!

Om de teakhouten meubelen te beschermen tegen vlekken van voeding en drank, is het raadzaam om deze te behandelen met een Meubili Teakhout Protector. Op die manier wordt het hout vuil- en waterafstotend.

Teakhouten meubelen die buiten staan zullen na verloop van tijd verweren, en de oorspronkelijk bruine kleur zal geleidelijk evolueren naar een zilvergrijze patine. Deze vergrijzing is normaal en doet helemaal geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout, noch van het meubel. Om de goudbruine kleur van teakmeubelen te behouden moeten deze regelmatig behandeld worden met Teak Sealer. Teak Sealer voorkomt de verdere vergrijzing van teakhout.

Teak Renewer is een oplossing om vergrijsde meubelen terug een bruine kleur te geven.

Alle onderhoudsproducten met bijhorende gebruiksaanwijzing zijn verkrijgbaar bij Meubili.

Collecties

Onze collecties focussen zich op jouw persoonlijkheid. Elke collectie is anders en heeft zijn eigen stijl. Net zoals jij ook je eigen stijl hebt. Ontdek de collectie die bij jou past en vind jouw gedroomde tuinmeubelen aan de beste prijs.

collecties

Nog vragen?

Vragen in verband met ons aanbod of onze verschillende collecties? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info