Schermafbeelding 2020 04 08 om 11 17 53

Garantie

Meubili biedt 2 jaar garantie op fabricage- en/of constructiefouten op alle merken van het volledige assortiment.

De garantie is geldig op voorwaarde dat de goederen op een correcte, normale wijze behandeld werden. De garantie geldt dus niet voor normale slijtage of beschadiging veroorzaakt door onachtzaam gebruik, verkeerde montage, ongelukken, het niet of verkeerd onderhoud van het meubel en dergelijke.

Dienst na verkoop

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u.

Wilt u liever per e-mail contact met ons opnemen?

Schermafbeelding 2020 04 07 om 16 45 42

Levering en plaatsing

24u service door onze eigen leverdienst

Meubili staat garant voor een allround kwalitatieve service, ook in de dienst na verkoop.

Van de telefonische afspraak, de controle van de bestellingen in het centraal magazijn, het inladen van de goederen in de vrachtwagens tot de uiteindelijke aflevering bij de klant thuis, elke schakel gebeurt intern door een vriendelijk en gemotiveerd team van medewerkers.

Voor jou gaan we ‘the extra mile‘

Binnen de Benelux en Frankrijk wordt uw tuinset door onze eigen leveringsdienst netjes afgeleverd, uitgepakt en zelfs helemaal gemonteerd op uw terras of in uw tuin geplaatst.

Woont u aan de Côte d’Azur, heeft u een vakantiewoning op de Balearen of zelfs een buitenverblijf downunder in het verre Australië? No worries. Meubili zorgt voor een vlekkeloze levering aan het andere eind van de wereld. Zo geniet u ook op een verre bestemming van onze onberispelijke service.

Collecties

Onze collecties focussen zich op jouw persoonlijkheid. Elke collectie is anders en heeft zijn eigen stijl. Net zoals jij ook je eigen stijl hebt. Ontdek de collectie die bij jou past en vind jouw gedroomde tuinmeubelen aan de beste prijs.

collecties

Nog vragen?

Vragen in verband met ons aanbod of onze verschillende collecties? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info